My muusic

DATE: 2010-08-29 TIME: 22:09:02Några av dom låtarna jag gjort som jag är mest nöjd med, lyssna gärna :)

Kommentarer (3)


Bästa vän, syster, alltid, nu och då.

DATE: 2010-08-26 TIME: 22:34:04Jag älskar dig Therese, du är den bästavän, syster som finns, och jag kommer alltid finnas för dig alltid. Du är dig själv, ingen annan är som dig, ingen kommer NÅGONSIN kunna ta din plats, du är Therese, bästa therese. Vet att du har svårt att lita på folk, efter allt du gått igenom, alla gånger du blivit sviken, men du vet, att jag står alltid kvar, oavsett vad som än händer, om med alltid menar jag tills döden skiljer oss åt syster. <3

Kommentarer (0)


Svar på frågor om musiken :)

DATE: 2010-08-22 TIME: 22:01:04
Du som frågade mig om Maskrosbarn, om att ha en förälder som dricker osv, kan väll mejla mig på Onormalaflickan@live.se är så dålig att svara på sånt i bloggen, en skriv dit! :))

Frågor om musiken:
1. Måste man ha bra sångröst för att kunna rappa? - Nej absolut inte , jag kan inte ta en tonrätt, är faktiskt riktigt dondöv, rappa är ju bara som att prata, fort. :)
2. När började du rappa? - Hm, Jag har alltid lyssnat på rap/hiphop, men seriöst var i september/Oktober eller november-09, då jag fick veta att det var nått jag faktiskt var bra på! :)

3. Vad tycker du själv om din musik? - Helt ärligt så blir jag ofta missnöjd med mina låtar, och tänker att jag inte ska lägga ut dom, eftersom mitt mixerbord är knas, accapellen är för hög, texten är för dålig, jag hittar alltid massa fel. Men ibland så tycker jag att jag överträffar mig själv. så det är nog olika på vilket humör jag är på, Jag tycker om vissa av mina låtar, andra inte. Är nog mest nöjd med, Mellan fyra väggar, Maskrosbarn, sparar på minnen och Aldrig bortglömt. Men i övrigt tycker jag min musik är helt okej! :)
 
4. Har någon familjemedlem hört dina låtar? Vem? Och vad tycker den personen om dom? :) - Yes båda mina systrar, bröder & Mamma har hört mina låtar, och dom tycker jag är jätte duktig. Vet dock inte om det är nått dom bara säger, menmen får lita på dom! :)

5. Vad fick dig att börja rappa? Man kan ju uttrycka känslor på så många olika sätt. Det jag menar är hur du fick inspiration till just musiken? Någon du såg upp till eller så? - Som du skriver, just för att kunna sätta pricken över i:et, kunna få ur mig mina känslor, det var helt enket någonting som fick mig att må bra. Yes, min systers gamla kille samuel   även kallad "Samy" rappar också, och han är en utav dom rapparna jag verkligen ser upp till, dom även har hjälpt mig så jag kunnat spela in låtar, osv!

hoppas du fick svar på dina frågor, undrar ni något fråga på :)
Kommentarer (2)


.

DATE: 2010-08-18 TIME: 19:40:13
skolan har börjat det suger... orkar inte blogga är för trött... hoppas iallafall Malitchoo kommer snart så hon kan fixa mixern :)
Kommentarer (5)


"svar på tal!"

DATE: 2010-08-15 TIME: 01:38:30

HAHAHAHAHAHAHAHHAHA FÖRLÅT. men måste bara svara på en fråga nu

"Anonym:

Var du och hon Cecilia tillsammans?:)"


Nej det var vi inte, är inte, och kommer aldrig bli, ingen av oss är lagt åt det hållet :) Däremot är hon och jag väldigt nära vänner, typ Carrie, Samantha, Berit och märta, maskros syskon, haha typ incest XD Nej vi är inte eller har varit tillsammans, däremot är vi BFFS :)) btw heter hon Celicia :D Men man skulle kunan tro vi är som ett gammalt gift par ;)


Kommer svara på en annan fråga imorgon, måste tänka ut ett svar till den, eller dom frågorna, eftersom det är rätt svåra frågor att svara på, sååå håll ut!: )

Kommentarer (4)


FRÅGESTUND

DATE: 2010-08-14 TIME: 19:03:00

Det var någon som ville att jag skulle ha en frågestund, så då kör vi, fråga vad ni vill och jag svarar på alla frågor och ärligt, svarar typ imorgon eller dagen efter! :))

två bilder på mina älsklingar <3

Kommentarer (7)


JAG VANN!!!!

DATE: 2010-08-13 TIME: 20:27:34

ÅHHH SERIÖST JAG ÄR HUR LYCKLIG SOM HELST!!!!! EN UTAV VÄRLDENS BÄSTA RAPPARE, SÅNGARE, U NAME IT, KOMMER HEM TILL MIG OCH SPELAR, REINO PLOI, GAAAAAAASH JAG ÄR FETT FETT FETT FETT FETT FETT FETT GLAD, ÅHHHHHHHHHHHHH GALET, SJUUUUUUUUUUUUKT!!!!!(klicka på bilden för att komma till hemsidan)
Renio poli - Sikta högt


Renio poli - jag vill bara hem


Reni poli & Favela - Vi är många

Kommentarer (1)


NYY LÅÅÅT

DATE: 2010-08-13 TIME: 14:58:38Kitty - Slutstation


det har väll alltid varit så, när livet varit svårt,
försökt blickat framåt, ej se dagen som den va igår
ska fånga alla bra vindar, landa under trygga vingar
hitta livets nyckel, en slutstation för att lyckas
broarna som rasat, minnen jag hatat
försöka tänka framåt iställe, för tillbaka
pendlar mellan tron och pendlar mellan hopp
står på en punkt, jag aldrig tidigare nått
varit vilsen i mig själv, en trasig själ
men hjärtat det kämpade å nu står jag här
gått i fel fotspår, har saltat mina sår
ärren som skapats, av varje trasig tår
stygnen som kliar, som nu är sår fria
läker med tiden, i takt med livet
botten, till toppen, hat, till stark kärlek
är på rätt väg, lyckan rusar i kroppen.


ögon skriker tårar, hjärtat skriker ilska
var vilsen i mig själv, men lever på min vilja
fast livet är tungt ibland, andas jag för det ja ser
borta bland betong, kring muren finns det frihet


Ja vet vem jag är nu jag är precis som du
en människa en själ,som född i vår natur
lever dagarna med lycka, njuter av livets kort
drömmar passerar långsamt, dagar rusar förbi så fort
kan bli vad jag vill, och jag klarar allting
för det är mitt liv, och jag låter ingen säga till
vi alla har rätt till att ha egna drömmar
ibland kollar folk snett, börjar genast dömma
ingen har rätt säga till att jag inte kan
någonting jag tror på, som jag vet kan bli sant
behåller mina drömmmar, sparar dom till sen
kanske hittar fler på vägen, vet inte än
lever mina drömmar, siktar emot nya mål
ingenting är omöjligt, se inte dagen som igår

Kommentarer (1)


REINO POLI - SIKTA HÖGT

DATE: 2010-08-10 TIME: 14:42:09En grym låt, med en grym artist.
Hans första musikvideo och den är awesome, lyssna och sprid folk!!!!

Kommentarer (0)


family guy

DATE: 2010-08-04 TIME: 01:19:34

Nu blir det ...sen sängen, nattii!

Kommentarer (0)


coffe

DATE: 2010-08-04 TIME: 00:35:07
Har preis sett klart filmen, eller ja för ett tag sen, rekomenderar verkligen den, den var så himla fin, såå super bra, nu har jag en till favorit film! Älskar att kolla på film, det är så himla avslappnande. Vill se en till film, men vet inte vilken tyvärr. Så ska göra en kopp cappuchino, och leta reda på några riktigt bra filmer, sen blir det antagligen att sova efter nästa film, vem vet! Och imorgon kommer nog Jennie hit, hoppas jag iallafall!! puss

Kommentarer (0)


MOVE TIME

DATE: 2010-08-03 TIME: 22:47:25Handling:

Redan första dagen i high school drabbas Victor av akut "Anya-feber" - han blir huvudlöst och hopplöst förälskad i den vackra Anya. Hopplöst, för Anya är snygg, populär, kommer från en rik familj, är oskyldig och rar ? och går i avgångsklassen. På alla sätt och vis långt utanför en sådan gröngölings räckvidd. Det gör inte saken lättare, att hon redan är tillsammans med den smarte Peter, som kör en dyr sportbil, går klädd i märkeskläder och har koll på allt. Den sortens faktum avskräcker dock inte Victor, som med sin klumpiga charm och lite hjälp från en spindel och Anyas småbröder, förvandlar sin hopplösa kärlekshistoria till en katastroffilm, och till allas förvåning lyckas vinna över Anya. Men så är det ju det här med första gången...

Handlingen är kopierad från google! :)

Ser på film nu och pratar i telefon med jenny-
 

Kommentarer (0)


only small stuffs

DATE: 2010-08-03 TIME: 21:45:39Jág är helt besatti bodylotion, så ska byta den med syster, senfick jag en Eyeliner, vilket behövdes, ett snyggt armband, och två scarfs! Brukar inte använda scarfar, men jag har massor, kanske kommer en dag jagbörjar använda dom som skärp eller nått annat, ja, det är praktiskt iallafall och bra att ha! :)

Kommentarer (0)


KLÄDERNA

DATE: 2010-08-03 TIME: 21:42:03
Här är iallafall kläderna, slängde ihop ett litet collage med dom. Tyvärr har jag inte bild på alla kläderna menmen,iaf det här var det "finaste" :))Kommentarer (0)


tidningar

DATE: 2010-08-03 TIME: 19:20:56
Mode & Insperations tidningar, känner på mig att jag kommer läsaenheldel här fram över, älskar att läsa, älskar
tidningar, all insperation man kommer få, snyggaoutfits, håruppsättningar, smink tips, skor, ja allt! CHIC, SOFIES MODE och VECKO REVYN, så himlans bra tidningar också! Snart blir det läsning;) 

Kommentarer (1)


happy

DATE: 2010-08-03 TIME: 18:52:57
kommit hem från syster nu, med massa kläder, litesmått och en hel bund med tidningar! ska snart takort på allt och lägga upp på bloggen är suuper glad, fått och lånat massa kläder ihh,massa fint fint<3
Kommentarer (0)


promenad

DATE: 2010-08-03 TIME: 16:10:55
Snart blir det promenad till syster lotta! Ska se om hon har lite kläder jag kan sno utav henne, haha, hon bor typ vid högberget, tror jag iallafall :P det visar sig ju fall jag kommer rätt eller fel, hörs  om nån timme,  puss!

Kommentarer (0)


shoes

DATE: 2010-08-03 TIME: 15:14:00Jag älskar skor. kläder, skor, smycken, väskor, skärp & smink, det är det bästa jag vet. käärlek.

Kommentarer (0)


High heels

DATE: 2010-08-03 TIME: 13:55:14

 SNOWFLOWER Peep Toe Platforms

WILLOW Stripy WedgesWISTERIA Chiffon Tie Wedges
Läckra High heels ifrån Topshop.

Så himlans snygga skor har dom! skulle inte ha någonting emot att ha dom i min garderob, men får väll fortsätta drömma så länge jag kan! :)
Kommentarer (0)


this is real, this is me.

DATE: 2010-08-03 TIME: 13:47:59
Camp rock - This is me


En utav dom låtarna jag verkligen gillar as mycket, texten är så himla bra oh ger en, en tänkeställare!

Kommentarer (0)


godmorgon

DATE: 2010-08-03 TIME: 12:52:33
Nu har jag iallafall vaknat! Har sovit rätt gott förutom att en kompis aldrig sluta smsa så jag vaknade säkert 40 tusen gånger, menmen det är sånt som händer! Underbart väder ute idag iallafall. Undra vad man ska hitta på? hm har faktiskt ingen aning! får väll se :) puss

Kommentarer (0)


Godnatt

DATE: 2010-08-03 TIME: 00:42:23
Har nyss sett klart Bandslam, den var inte alls så bra som jag trodde, inte alls. Kanske inte riktigt min typ av film, så ska inte kolla på den igen. Den vara absolut inte dåligt, men inte heller bra! Men nu tänkte jag sms:a lite och försöka sova, är så himlans trött, har varit uppe ganska tidigt imorse, syster ringde och berätta att Benjamin sagt att han älskar moster kitty, har han aldrig sagt förrut, den ungen måste vara den finaste lill killen på jorden, ett riktigt litet Charmtroll. Vi hörs imorgon men lite bättre och fräschare uppdatering hoppas jag! Ni får ha det toppen så länge, puss puss och sov gott! :))

Kommentarer (0)


HITTA SIG SJÄLV IGEN

DATE: 2010-08-02 TIME: 23:32:45Ny låt text, har skrivit en ny låt, funderar på att spela in den? :))


det har väll alltid varit så, när livet varit svårt,
försökt blickat framåt, ej se dagen som den va igår
ska fånga alla bra vindar, landa under trygga vingar
hitta livets nyckel, en slutstation för att lyckas
broarna som rasat, minnen jag hatat
försöka tänka framåt iställe, för tillbaka
pendlar mellan tron och pendlar mellan hopp
står på en punkt, jag aldrig tidigare nått
varit vilsen i mig själv, en trasig själ
men hjärtat det kämpade å nu står jag här
gått i fel fotspår, har saltat mina sår
ärren som skapats, av varje trasig tår
stygnen som kliar, som nu är sår fria
läker med tiden, i takt med livet
botten, till toppen, hat, till stark kärlek
är på rätt väg, lyckan rusar i kroppen.


ögon skriker tårar, hjärtat skriker ilska
var vilsen i mig själv,  men lever på min vilja
fast livet är tungt ibland, andas jag för det hon ser
borta bland betong, kring muren finns det frihet
 
Ja vet vem jag är nu jag är precis som du
en människa en själ,som född i vår natur
lever dagarna med lycka, njuter av livets kort
drömmar passerar långsamt, dagar rusar förbi så fort
kan bli vad jag vill, och jag klarar allting
för det är mitt liv, och jag låter ingen säga till
vi alla har rätt till att ha egna drömmar
ibland kollar folk snett, börjar genast dömma
ingen har rätt säga till att jag inte kan
någonting jag tror på, som jag vet kan bli sant
behåller mina drömmmar, sparar dom till sen
kanske hittar fler på vägen, vet inte än
lever mina drömmar, siktar emot nya mål
ingenting är omöjligt, se inte dagen som igår
luften så klar, himlen är mitt revir
börjar ett nytt liv, för är äntligen fri

ögon skriker tårar, hjärtat skriker ilska
var vilsen i mig själv,  men lever på min vilja
fast livet är tungt ibland, andas jag för det hon ser
borta bland betong, kring muren finns det frihet


WWW.MYSPACE.COM/KITTYGUSTAFSSON & WWW.YOUTUBE.COM/CHOKLADFLUFFINS

Kommentarer (4)


But I'll be your hero.

DATE: 2010-08-02 TIME: 22:18:53

Miley Cyrus - Butterfly Fly Away

Tailor Swift - Fifteen

Sterling Knight - Hero


Dom här tre är några utav mina absoluta favorit låtar just nu! Kan lyssna på dom reapet helatiden, så himla bäst, och tre jätte duktiga artister! helt underbara röster, gillar verkligen den är sortens musik oöndligt mycket! Ska börja lägga ut lite musik tips nu! Snodde idé´n från min kompis www.jeffelito.blogg.se eller ja, alltså med texten,  Music by kitty, hihi, många har ju så, men tyckte det skulle va roligt att dela med sig av sina musik tips! :))

Har även en ny Kategori som heter "Dramaqueens music".

Kommentarer (1)


Thihi

DATE: 2010-08-02 TIME: 21:44:23Nu blir det att se Bandslam. En bild ifrån idag, haha  helt ofixad och myskläder, haha, menmen! Haar ni något/några bra filmtips? helst på ungdomsfilmer, typ Material girls, bandslam, the last sund, starstruck, osv? måste se  lite nya filmer, men vet inte riktigt vad? eller en super bra serie? och snart bööörjar CHUCK IGEN, HELT ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVERLYCKLIG!!!! IHHHHH :D

Kommentarer (0)


FOTOGRAFIER

DATE: 2010-08-02 TIME: 21:30:29
Fotade lite idag, så tänkte testa en annan redigering :)

Kommentarer (2)


MOVIE STAR.

DATE: 2010-08-02 TIME: 21:06:27

Nu har Jennie varit här, mycket trevligt hade vi, blev mycket promenader och skit snack! haha, Ikväll blir det bara och tråka, funderar på att fortsätta se lite Simpson avsnitt, eller se någon ny film "Bandslame" verkar vara super bra. ska nog se Startruck och The last song idag igen, vet inte hur många gånger jag sett dom, är helt förälskad i filmerna, dom är ju så himla fina så man kan inte annat än at älska dom!


Bandslam


The last song


Starstruck

Bildkälla: google.se

Kommentarer (0)


H&M INSPERATION

DATE: 2010-08-02 TIME: 17:12:16Kikade in oss H&M och måste säga att dom har fått in så jävla snygga kläder! Söta små rosa Ballerina skor, den fina rosa klänningen, om man tar bort rosetten sätter dit, det läckra Midjebältet istället, sen massa fina Accesoarer! Någonting jag absolut inte skulle tacka nej till. Vill så gärna ha Leopard kilklackarna ifrån H&M som verkligen är slutsålda överallt. dom var ju så himlans billiga och så jävla läckra! menmen, ingenting att hänga lää över, kanske hittar några liknande eller har nån kompis som köpt dom, som jag kan låna dom av, vem vet!

Kommentarer (1)


PIPPI LÅNGSTRUMP.

DATE: 2010-08-02 TIME: 16:58:54Sitter här och väntar på att klockan ska bli sex så denna sötnos kommer hit! Det blir skojsigt, blir nog ut och gå, snacka lite skit och lite annat ;) hahah nej men kan klockan gå liiite fortare? har så jävla tråkigt! Tråkigt att hon bor mitt ute i ur skogen, och hennes kar ska inte in och träna fören klockan sex, så då passar hon på att hälsa på mig, visst är hon gullig :) Var meningen att Vanessa också skulle med, men hon fick andra planer istället, menmen! får väll se vad vi ska ta och hitta på, kanske blir att se Pippi Långstrump? weee love! Haha eller jag gör det iallafall, hon är fett rolig alltså! :) Jenniiiie <3

Tack ännu en gång för hjälpen med designen www.leejeans.blogg.se <3

Kommentarer (1)


NY DESIGN

DATE: 2010-08-02 TIME: 16:44:47
Tack tack tack tack LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNK för den nya fina designen! nu ska jag nog kunna bättra på bloggandet, visst blev den snygg! hon är så grymt duktig! Kolla bara in hennes blog  för hennes super snygga  design, tacktacktack och tack Li! ( www.leejeans.blogg.se ) länken verkar inte funka!
Kommentarer (0)


DAGENS OUTFIT 2/8

DATE: 2010-08-02 TIME: 14:42:52
Ser helt mongo ut på alla bilder idag, såå ah.

Oversize liknande poncho - Åhlens
Svart Linne - Josefssons
Jeans - Cheap monday, fick av jennie.


Looove dom där Jeansen!!! Har inte använt jeans sen i sjuan och dessa är galet snygga, det är skinn sydda på sidorna, gosch helt förälskad i dom här! Tack så super duper mycket Jennie <3

Kommentarer (0)


BLOGGAR JAG LÄSER

DATE: 2010-08-02 TIME: 13:27:03"Storbloggarna" som jag läser varje dag:

www.isabelles.nu

www.josefinefoxman.se

www.Conler.se

www.kissies.se

www.dessies.se

www.paow.se

www.lolad.se

www.finest.se/falsksanning

http://radionovaa.blogg.se/

______________________________________________

Bra bloggar,
men lite mindre, kompisar osv:

www.Jeffelito.blogg.se

http://rebeccafornstedt.blogg.se/

www.lolloduvet.blogg.se

www.Vanessagustavsson.blogg.se

www.fannyk.devote.se

www.Annalundh.se


Hm, Det är typ dom bloggarna som jag läser varje dag, sen finns det bloggar som jag kikar in på ibland, men inte som jag följer sten noga, höhö! ni borde kolla in bloggarna, dom är riktigt bra, iallafall när dom blir uppdaterade ;)

Kommentarer (0)


THREE THINGS.

DATE: 2010-08-02 TIME: 13:11:14

Fem saker ni inte visste om mig.

Jag hatar salta nötter, så jag sköljer alltid dom innan jag kan äta dom.

Jag kan inte sova utan mitt gosedjur, fick honom när jag föddes, åker ingenstans utom honom.

Jag älskar att sjunga, och skulle vilja lära mig det, men tyvärr är jag riktigt tondöv.

Jag kan se samma film om och om igen, Ja brukar kolla på filmer jag verkligen sten gillar, flera gånger om och om på raken, hela tiden, lovely.

Jag är livrädd för myror, Det har ju sin historia, men jag får panik om jag ser as många myror då står jag och trampar, skriker eller springer fortare än ljuset därifrån...


Haha kanske lite ointressanta saker, men försöker få igång bloggandet igen! Så blir lite sånna här inlägg då och då. Ni får gärna fråga saker, så svarar jag på dom i ett inlägg, hihi :))

Kommentarer (0)


STERLING KNIGHT

DATE: 2010-08-02 TIME: 11:38:00


Galet, hans röst hans uteseende, seriöst jag smälter,gad, han är sååååååååååååå grym!!!

Kommentarer (0)


KALAS

DATE: 2010-08-01 TIME: 22:31:11Var på barnkalas idag till Alicia, jag mamma & Benjamin, hon fyllde hela tre år. Var lite trevligt att träffa vissa i släkten! Ochdom bor så himlans fint, älskar verkligen utsikten ifrån deras gård, helt enkelt lovely!

Kommentarer (0)


MOSTERS ÖGONSTENAR

DATE: 2010-08-01 TIME: 22:27:13
Mina fina små älsklingar börjar bli så stora <3

Kommentarer (0)


DAGENS OUTFIT 1/8

DATE: 2010-08-01 TIME: 22:21:19Jeansskjorta - fått av syster
Linne - lindex
shorts - cubus (avklippta harem? byxor)
Strumpbyxor - Lindex
accesoarer - Kapphal

Kommentarer (0)


SVAR PÅ FRÅGA.

DATE: 2010-08-01 TIME: 22:10:07
Anonym om MÖBLERAT OM.:
kan inte du skriva ett inlägg om vart du har köpt alla dina inspelnings prylar ?:)


Svar: Det är inte jag som har köpt dom, utan fick det i födelsedags present utav samy (samuel) och min familj, så det är han så vart in och fixat och beställtså har  faktiskt ingen aning om var det kommer ifrån! :/
Kommentarer (0)


bloggtorka

DATE: 2010-08-01 TIME: 22:08:26
Har ingenting att blogga om just nu, vet inte vad isåfall, är så hima trött på min sketna bloggdesign, ska försöka bättre mig,promise.
Kommentarer (0)


  • RSS 2.0